Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over Demabo

Dankzij onze uitgebreide ervaring, vakkennis en vertrouwdheid met onze producten, kunnen wij altijd instaan voor een verzorgde en kwaliteitsvolle installatie. Een installatie, die perfect is afgestemd op jouw noden en de omstandigheden van je woning, kantoor of winkel. Ons team beschikt over alle nodige knowhow om elke installatie van ontwerp tot keuring uit te voeren. Daarnaast staan onze monteurs ook in voor een zorgvuldige onderhoudsbeurt of reparatie.

Door regelmatige opleidingen zijn we op de hoogte van de meest recente technieken, terwijl de vaste samenwerking met onze leveranciers Daikin, Viessman en Zehnder zowel ons als jouw installatie de beste technische ondersteuning oplevert.

Demabo voert vooral particuliere projecten uit, maar we kunnen ook in samenwerking met aannemers en bouwpromotoren instaan voor het installeren van koeling, verwarming, elektriciteit en ventilatiesystemen in grotere residentiële projecten met meerdere woningen.

Hoe gaan we te werk?

  • Prijsaanvraag

Leg een afspraak met ons vast en Demabo’s zaakvoerder komt bij je langs. Tijdens een bezoek aan je woning of bedrijfspand bespreken we samen je plannen en mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een prijsofferte.

  • Installatie, testen & keuring

Na goedkeuring wordt je installatie opgenomen in onze planning en worden de werken uitgevoerd in aanwezigheid van de zaakvoerder, die het directe aanspreekpunt voor al je vragen vormt. De installatie wordt van A tot Z uitgevoerd met respect voor aanwezige bewoners en afgerond met de nodige testen en/of verplichte keuringen door een onafhankelijke keurinstantie.

  • Onderhoud

Na plaatsing kan je op ons of onze leveranciers rekenen voor een regelmatig en dikwijls verplicht onderhoud, zodat je installatie steeds vlot, veilig en zuinig blijft werken.

Benieuwd welke slimme energie-oplossingen we voor jou hebben?